Επεξεργασία εικόνας: Τα 4 καλύτερα κανάλια στο Youtube

TecHunter - Επεξεργασία Εικόνας

Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσω τα 4 καλύτερα κανάλια στο youtube για επεξεργασία εικόνας. Στις μέρες μας που η φωτογραφία είναι τόσο διαδεδομένη μορφή επικοινωνίας, η ανάγκη να επεξεργαστούμε αυτές τις εικόνες, είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς σκοπούς, αυξάνεται. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

  1. Το πιο γνωστό πρόγραμμα απ’ όλα είναι το photoshop. Είναι λογικό λοιπόν να έχει τα περισσότερα κανάλια στο youtube. Παρόλα αυτά το Photoshop Training Channel.
  2. Το Affinity Photo είναι ένα πρόγραμμα που κυκλοφόρησε το 2015. Στο Affinity Revolution θα βρείτε διάφορα tips και effects καθώς κι συγκριτικά video του photoshop και affinity photo.
  3. To GIMP είναι ένα πολύ ισχυρό δωρεάν εργαλείο. Παρόλα αυτά είναι ιδιαίτερα δύσκολο στη χρήση, ειδικά για κάποιον που είναι νέος στο χώρο. Στο Davies Media Design θα βρείτε πολλά tutorial τα οποία θα σας βοηθήσουν να χειριστείτε το πρόγραμμα.
  4. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του luminar 4 είναι ότι χρησιμοποιεί τεχνολογία AI για την επεξεργασία φωτογραφιών. Επίσης είναι αξιοσημείωτο ότι οι δημιουργοί του έχουν δημιουργήσει το κανάλι Skylum Software το οποίο έχει διάφορα tutorial.

Εσείς ποιο πρόγραμμα επεξεργασία εικόνας ; Μάθατε μέσω internet ή πήγατε σε κάποια σχολή;

Διαβάστε επίσης πώς  να διαγράψετε το λογαριασμός σας στο instagram, ένα κοινωνικό δίκτυο κατ΄ εξοχήν για εικόνες.

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε το share ή εγγραφείτε στα social media μας ώστε να μένετε πάντα ενημερωμένοι για νέα μας άρθρα.