Πως να μειώσετε το κόστος συνδρομής στο netflix;

netflix vpn

Σε αυτόν τον οδηγό θα σας δείξω βήμα-βήμα πως μπορείτε να μειώσετε το κόστος συνδρομής σας στο netflix. Επιπλέον πως θα έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο το οποίο δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μας. 

Για να το πετύχουμε αυτό χρησιμοποιούμε το vpn unlimited. To τι είναι το vpn και το πόσο χρήσιμο εργαλείο είναι για τον κάθε χρήστη έχουμε μιλήσει σε προηγούμενο άρθρο. Έχω επιλέξει όμως το VPN unlimited για την ασφάλεια που παρέχει αλλά ειδικότερα για το πακέτο υπηρεσίας με τα 139.99 δολάρια(περίπου 119 ευρώ)* το οποίο το αγοράζεις μία φορά και το έχεις για πάντα. Με λίγα λόγια πληρώνεις μία φορά και αγοράζεις ένα πρόγραμμα που σου δίνει πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο των streaming πλατφορμών  (netflix, disney,HBO). Ταυτόχρονα όμως, μειώνει και τη συνδρομή σε αυτές τις υπηρεσίες.

Παρακολουθήστε τον βίντεο που εξηγεί πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το vpn unlimited για να μειώσετε το κόστος της συνδρομής στο netflix

 

*update: οι τιμές αλλάξαν σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρείας, παραμένουν όμως συμφέρουσες κατά τη γνώμη μου. Eπιπλέον κερδίζετε έκπτωση 10% για πληρωμή μέσω paypal.

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε share ή εγγραφείτε στα social media μας ώστε να μένετε πάντα ενημερωμένοι.