Πως θα βάλετε σε τάξη τον μηνιαίο προϋπολογισμό σας;

Μηνιαίος Προύπολογισμός, excel, personal finance

Αναρωτιέστε κάθε μήνα που χαλάτε τα χρήματα σας και ποιες ακριβώς σπατάλες κάνετε; Θέλετε να αντιληφθείτε ακριβώς ποια είναι τα μηνιαία σας έσοδα/έξοδα ώστε να τα βάλετε σε μία τάξη; Με το εργαλείο το οποίο δημιουργήσαμε για εσάς θα αποκτήσετε μία πλήρη καταγραφή των εσόδων/εξόδων σας κάθε μήνα ώστε να βάλετε σε τάξη τον μηνιαίο προϋπολογισμό σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταγράφετε αναλυτικά κάθε μήνα τα έξοδα σας, δηλαδή ανά κατηγορία εξόδων . Στο τέλος του μήνα θα δείτε αναλυτικά και σε γράφημα το ύψος των δαπανών σας. Θα εμφανιστεί στην οθόνη σας τα χρήματα που σας περίσσεψαν εφόσον τα έσοδα είναι μεγαλύτερα από τα έξοδα σας. Σε αντίθετη περίπτωση θα εμφανιστεί το έλλειμα του μήνα σας.

Καταγράψτε το μηνιαίο προϋπολογισμό σας για 12 μήνες και αντιληφθείτε κάθε μήνα και στο τέλος της χρονιάς τα συνολικά σας έσοδα/έξοδα. Ποιος δε θέλει να βάλει σε τάξη τα οικονομικά του; Το εργαλείο που μπορείτε να κατεβάσετε, σχεδιάστηκε γι’ αυτό το σκοπό. Σε λίγους μήνες θα βγάλετε ένα ασφαλές συμπέρασμα για την εξέλιξη των οικονομικών σας. Ύστερα θα μπορείτε να προβείτε στις κατάλληλες ενέργειες για την βελτίωση του προϋπολογισμού σας.

Κατέβασμα aρχείου μηνιαίου πρϋπολογισμού

Το αρχείο excel μπορείτε να το κατεβάσετε από το link παρακάτω. Έχει σχεδιαστεί για να σας λύσει τα χέρια. Είναι εντελώς δωρεάν και μια δοκιμή ίσως σας πείσει. Σίγουρα έχετε βρει και αλλά αρχεία excel για καταγραφεί των εξόδων σας, αλλά είναι από τα λίγα που έχουν σχεδιαστεί για ετήσια καταγραφή δεδομένων.

Excel Εσόδων/Εξόδων

Δωρεάν Κατέβασμα

Στείλτε μου το αρχείο στο email:

Eφόσον βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας τότε θα μπορούσατε σιγά σιγά να μπείτε στον κόσμο των επενδύσεων εφόσον σας ενδιαφέρει. Έναν κόσμο που η εξέλιξη της τεχνολογίας τον έκανε προσιτό για τον καθένα μας. Διαβάστε το άρθρο για τη freedom24 , μία από τις πιο ασφαλές χρηματιστηριακές εταιρείες που μπορείτε να ξεκινήσετε.

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε το share ή εγγραφείτε στα social media μας ώστε να μένετε πάντα ενημερωμένοι για νέα μας άρθρα.